A Nemanja Matic úgy véli, hogy a múlt hónapban az Emirates-nél az Arsenal-hoz tapasztalt súlyos vereség „ébresztő hívás” volt a csapata számára. A Chelsea játékos a vasárnapi 4-0 győzelem után beszélt a Manchester United-ről, a harmadik győzelmük pedig az Arsène Wenger oldalának elvesztése után. tudom, hogy néha el kell veszítened a játékot, hogy felébredj ”- mondta Matic. „Az Arsenal játék egy ébresztő hívás volt számunkra. Tudtuk, hogy jobban kell tennünk, többet akarunk, és ezt megtettük. Könnyű megmondani, hogy keményebben kell unibet sportfogadás bónusz dolgoznunk, de az Arsenal után tudtuk, hogy bizonyítani kell, hogy minőségünk van, és ezt megtettük az utolsó három játékban.Megmutattuk a minőséget, nem fogadunk el, és gólt értünk el. ”

Matic azzal érvelt, hogy a vasárnapi győzelem könnyűsége bizonyítja, hogy a Stamford Bridge csapata rendelkezik a szükséges tulajdonságokkal, hogy veszélybe kerüljön a Premier Liga riválisai. „Ez volt az a pillanat, hogy megmutassuk, hogy versenyezhetünk minden csapattal,” mondta.

„Nagyon örülök ennek. Természetesen nem felejtjük el, hogy elvesztettük az Arsenal ellen Liverpool ellen. De természetesen az asztal azt mutatja, hogy ott vagyunk, közel vagyunk. Megpróbáljuk tovább folytatni ezt. Azt hiszem, abban a pillanatban, amikor unibet online fogadási útmutatók nagyon jó vagyunk. Nem könnyű 4-0-at nyerni egy olyan erős csapat ellen, mint a Manchester. Nagy játékot nyertünk.

„Jó játék volt. Tudtuk, hogy kemény játék lesz, de nagyon jól kinyitottuk a játékot, és a Pedro célját követően könnyebb voltunk több bizalommal játszani.Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. ”

Válaszolva arra a kérdésre, hogy az ő oldala pontot mutat-e az ex-menedzserüknek, José Mourinho, Matic válaszolt:„ Minden játék nagy motiváció unibet online fogadási számunkra. Egy nagy klubért játszunk, nem számít, hogy melyik csapatban játszunk. Ő volt az edzőnk, és különösen tiszteljük őt. Visszavitt Benficából. Azt kell mondanom, hogy nagy tiszteletem van neki.

News Reporter