Simon Mignolet elindítja a Liverpool EFL Kupa nyereményét a Tottenham Hotspur ellen, aki a Jürgen Klopp által megerősített klubbajnokság kapusának státusza.

Klopp előnyben részesíti a nyár aláírását Loris Karius céljával. A Mignolet kedden visszatér az Anfield negyedik fordulójához, de a tudásunk szerint Karius hivatalosan is a Liverpool menedzser első számú kapusává válik. a Derby megyében nyert győzelem ellenére, bár a Mainz-tól származó £ 4.7m aláírásra került a csapat, és az igazgató ragaszkodott ahhoz, hogy nem volt No1 állomás az Anfieldben.Klopp azonban kiderült, hogy Mignolet és Karius félretette a unibet fogadási útmutatók közelmúltbeli nemzetközi szünet után, hogy megerősítse, hogy rendezte magát a pecking rendben.Jürgen Klopp: Liverpoolnak nincs problémája védelme További információ

, van egy No1 és Loris Karius – mondta a Liverpool vezetője. – Ez a helyzet. Nem hagyhatom őket kétségbe. Volt egy rövid pillanat, amikor [Karius] -nak adtunk neki időt, hogy egy kicsit többet láthassunk róla.

„Az utolsó nemzetközi szünet után beszéltem mindkettőjükkel, és meghoztam ezt a döntést. Nincs semmi más. Ezt a döntést hoztam.Loris ebben a unibet ingyen fogadások pillanatban No1, és Simon No2.

A Liverpool menedzsere azt mondta: „valószínűleg néhány változás lesz” a csapattal, aki szombaton legyőzte a West Bromwich Albion-t, amikor Spurs érkezett Anfieldbe Mignolet egy befogadás.

„Az ő esélye 100% -ban indul, ha semmi nem történik a képzésben” – mondta Klopp. – Ez egy luxus probléma számomra. Meghoztam a döntést, és természetesen nem örült neki, de nagyon jó szakember.

„Néhány beszélgetésünk volt, és nem vagyok unibet internetes sportfogadás tökéletes választ neki. Még mindig nem boldog, de senki nem látja ezt a képzésben. Keményen dolgozik.

News Reporter