Au suferit mari sacrificii. Ascunderea într-un loc secret în Statele Unite, alergătorul Julija nu are voie să înceapă la Rio. Credeau că spectacolul Betano riscant le va costa toate necazurile și ar putea schimba ordinea stabilită.

Acum, când urmăresc 268 de sportivi ruși la Jocurile Olimpice, ei simt o mare dezamăgire. “Mă tem că s-au schimbat puține lucruri”, spune Vitaly Stepanov, fost gardian Betano pariuri online Romania în Rusia, Guardian.

Potrivit soției sale, Julius, Comitetul Olimpic Internațional (CIO) nu a fost viguros în rezolvarea întregului caz. “El a arătat că atunci când o țară susține dopajul, CIO nu va exercita toleranța zero la care vorbește.”Acest lucru dă naștere la tot mai multe suspiciuni cu privire la Betano rezultate, în special la înregistrările mondiale. ”

IOC a dat Betano răspundere federațiilor individuale, dintre care numai sportivul a atins o reducere majoră.

“Sunt sigur că mulți sportivi s-au pregătit pentru Betano Rio folosind dopajul. Și nu este doar o problemă rusească “, spune Stepanov acum.

Ambii cred că alți sportivi ar trebui să-și asume Betano responsabilitatea și să vorbească despre amploarea întregii probleme de dopaj.

De exemplu, Julie Yefimova, care a trebuit să facă față atacurilor americane și fanilor în timpul jocurilor, a spus: “Spune adevărul în sfârșit!” ci vorbesc despre Războiul Rece.După părerea mea, el știe exact ce se întâmplă în Rusia și acoperă doar întregul Betano sistem doping “, spune Vitaly Stepanov, cu amărăciune. În experiența sa, frauda cu dopaj în sportul rus este profund înrădăcinată. Și acestea sunt un secret public. “Când sunteți un atlet sau un funcționar și ați lucrat într-o anumită industrie timp de peste trei ani, știți unde să înșelați.” Dar un astfel de mediu se schimbă constant. “De îndată ce vorbești, vei fi concediat. Fie de la o organizație sportivă, de un serviciu secret al FSB sau chiar de la Gazprom “, explică Betano Stepanov.

Oricine apare în public riscă să fie persecutat. “Nu are unde să meargă. Nu cred că sunt prea mulți oameni dispuși să riște totul. “Decizia lui Stepanov Betano de a face acest lucru și acum nu au de odihnă.De exemplu, hackerii au încercat recent să primească dosarul Juliei la Agenția anti-doping WADA.

De aceea, atletul rus, care a devenit o parie Betano în țara sa, avertizează lumea: “Dacă ni se întâmplă ceva, trebuie să știi că nu a fost un accident”.

News Reporter