Észak-Amerikának a 2025-ös világbajnokság megrendezésére került sor.

Az Egyesült Államok és Kanada a Rugby Liga Nemzetközi Szövetségének a 17. sz. A világbajnokság a sport hagyományos hagyományos vidékén kívül először.

Az RLIF elnöke, Nigel Wood, aki szintén a Rugby Football League vezetője, azt Bet365 mondta: „A 2025-ös világbajnokság díjazása Észak-Amerikában egy történelmi pillanat a rögbi bajnokság globális fejlődésében. Anglia nyerjen ajánlatot 2021 rögbi liga világbajnokságára Tovább

„Az Egyesült Államok és Kanada világszínvonalú Bet365 fogadási útmutatók stadionokat biztosít egy jelentős multikulturális népességhez, amely meggyőzőnek ítélte az ajánlatot.

„Izgalmas, hogy sportunk újabb célállomásként bővül a premieres rendezvényünk, a világbajnokság számára, és dolgozunk…, hogy bővítsük sportunk jelenlétét ezekben az országokban a bevezetés során a 2025-ös világbajnokságra. ”

A döntést a Liverpoolban megrendezésre kerülő RLIF éves találkozón Bet365 hozták meg, ahol a Wood és Ausztrália John Grant újból megválasztották elnöknek és alelnöknek a következő két évre. p>

A szövetség következő feladata, hogy 2018-tól kezdődően fejezze be a nemzetközi naptárat, és döntő döntést hozjon a Négy Nemzet sorozat jövőjéről

David Collier, az RLIF vezérigazgatója Bet365 elmondta: „A Liverpoolban tartott találkozásainkból eredő döntések új lendületet adtak a sport globális terjeszkedésének, és 2017-ben várunk egy izgalmas évet, a világbajnokság kevesebb, mint egy éve, és most jegyet kapnak Ausztráliában, Új-Zélandon és Pápua Új-Guineában. ”

A közelebbi otthonhoz, a Toronto Wolfpack jelezte szándékát, hogy jelölje meg az angol nyelvét rögbi bajnokság a korábbi új-zélandi nemzetközi Fuifui Moimoi aláírásával és a Wigan és Hull elleni szezon előtti szerelvények bejelentésével.

A világ első transzatlanti szakmai sportcsapata megkezdte a Bet365 visszaszámlálást Kingstone Press League-be 1 2017-ben egy Liverpoolban tartott sajtótájékoztatón, az Anfield-i Four Nations final előestéjén.

A kanadai klub az elmúlt három hónapban Bet365 csepegtető játékosokat írt alá, és bár világméretű felvételük még nem ért véget, a Moimoi egy sátor aláírást jelent

A A 37-es Tongan-profi, aki az első 14 éves szakmai pályafutását a Parramatta NRL klubban töltötte, mielőtt a Leigh-i bajnokságban az utolsó két szezont játszotta, üdvözölte Paul Rowley, aki úgy véli, hogy a „Steam Train” hamarosan a Wolfpack rajongók Bet365 kultikus alakjává válik.

News Reporter